לפני שקיפות עורפית - אולטרסאונד מוזר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/04/2016 | 20:28 | מאת: לפני שקיפות עורפית

שלום, אני בשבוע 10. היה לי חום 37.9 שבוע שעבר יחד עם צינון, למשך יומיים. האם יש השלכות לחום? היום הלכתי לבדיקה. הרופא ראה דופק ואמר שהכל בסדר. אותנו הלחיצה התמונה שהרופא הוציא לנו. מפחיד אותנו שהיא מסמנת על שקיפות עורפית מוגברת. מה דעתך (ראו לינק לתמונה)? https://drive.google.com/file/d/0B9_Znou5DuBDMEZGclFpU29vZ0U/view?usp=sharing תודה!

שלום, חום 37.9 אינו חום גבוה במיוחד בהריון. בשבוע 10 לא מודדים שקיפות והתמונה המצורפת לא מראה שום שקיפות. ברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה