סקירה מוקדמת - לא נצפתה קיבה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/04/2016 | 15:50 | מאת: טבי

שלום, אני בשבוע 16, היום עשיתי סקירת מערכות ראשונה. הכל תקין מלבד קיבה שלא הודגמה. בנוסף, ורידי הריאה לא ברורים במיוחד. המליץ על אולטרה סאונד ממוקד קיבה בקופה בעוד שבועיים וייעוץ גנטי. קצת מוטרדת מממצאי הקיבה כי אני עם עבר של שלל בעיות באזור החל מניתוח שרוול וכלה כיס מרה... האם זה נפוץ שלא נצפת הקיבה? יש סיבה לדאגה?

שלום, יתכן שהקיבה הייתה ריקה ללא סיבה ואז יראו קיבה בעוד שבועיים, אך גם יתכן שיש חסימה במערכת העיכול העליונה והנוזל אינו מגיע לקיבה. הדבר יתבהר בבדיקה החוזרת. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה