שק הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/04/2015 | 17:40 | מאת: קרן

שלום רב, עשיתי בדיקת דם ב7.4. בטא 277.70 יום ראשון 12.4 בטא 1877.80, לפי חישוב וסת אחרון (5.3.15) אני אמורה להיות בשבוע 6, היום נעשה לי אולטרסאונד ראשון, אך רואים שק מאוד קטן שמתאים בגודלו לשבוע 5, ללא דופק עדין, נאמר לי לחזור בעוד שבוע לאולטרסאונד נוסף, מה הסיכוי שהריון זה תקין? או שעדין באמת מוקדם לדעת???

שלום Uד חוזר כעבור שבוע הוא הדרך הטובה ביותר לדעת על התפתחות תקינה או לא תקינה של ההריון. מציע לחכות בסבלנות עד לבדיקה החוזרת. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה