פיענוח תוצאות ושאלה על ביוץ

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/10/2014 | 10:16 | מאת: נונה

שלום רב, מזה כ 3 חודשים אנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. אציין כי המחזור שלי אינו סדיר- בין 28 ל-35 יום, ולאחרונה נשלחתי ע"י רופא הנשים שלי לבדיקת פרופיל הורמונאלי, ובעלי לבדיקת זרע (שטרם התבצעה), להלן התוצאות ליום החמישי במחזור אשר אצלי נמשך באופן קבוע 7 ימים: DHEA-S 4.31 Estradiol (E2)- טרם הגיעו תוצאות FSH 4.5 LH - Luteinizing Hormone 5.5 Prolactin 556 Testosterone Total 1.6 TSH 1.34 מה הן אומרות? שאלה נוספת- מחאחר שהמחזור לא סדיר אני משתמשת במקלונים לבדיקת הביוץ שלי, בחודש האחרון ע"פ המקלונים בייצתי 3 פעמים- האם זה יכול להיות????

שלו זו שאלה לפורום פוריות או רפואת נשים. הבדיקות תקינות ולא סבר שבייצת 3 פעמים החודש. זו כנראה טעות בתוצאות. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה