עובר נמוך באגן

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/03/2012 | 20:45 | מאת: הילה

אתמול אחה"צ התחלתי להרגיש מעין כאב קל עמוק בנרתיק, כאילו שהראש לוחץ שם. הכאב בא והולך. יש לציין שאתמול בצהריים היינו בקורס הכנה ללידה ובזמן הקורס תרגלנו תנוחות, עיסויים ונקודות רפלקסולוגיות עליהן יש ללחוץ בזמן הצירים. הייתכן שבגלל שבן הזוג שלי לחץ מדי פעם קצת חזק באזור האגן, הגב התחתון והרגליים, העובר התברג יותר נמוך באגן? דבר נוסף- אחרי הקורס היה לנו ריב מאד קשה ובמהלך הריב היה לי קצת כאב בטן ואז התחיל הכאב בנרתיק.

22/03/2012 | 09:21 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי ניראה לי שהקשר הנו לריב ולא ללחיצות בכל מקרה כדאי לגשת ולהבדק שאין בעיה בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגניקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות, שקיפות עורפית, תלת מימד, מי שפיר אתר: www.genikolog3.info טלפון לקביעת תורים 0544931738 ניתן להשאיר הודעה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה