שקיפות עורפית וסריקת מערכות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/10/2001 | 14:29 | מאת: ליאת

שלום, אני בהריון בשבוע ה- 6. אני מעוניינת לדעת באיזה שבוע אליי לבצע "שקיפות עורפית" וסקירת מערכות ראשונה. כמו כן, הייתי שמחה לקבל המלצות על רופאים פרטיים בתל-אביב אשר מבצעים בדיקות אלה תודה ליאת

08/10/2001 | 10:55 | מאת: hili

ליאת יקרה , קודם מזל טוב ודרך צלחה . את השקיפות העורפית מבצעים בשבוע 11 בשילוב עם בדיקת דם . וסקירת מערכות ראשונה מבצעים סביב שבוע 15 !!! (מאד מרגש ) אז את גם יודעת את מין העובר .... לגבי רופאים פרטיים מומלצים בת"א , אני יכולה רק לרמוז לך שממש במקרה הרופא שמנהל את הפורום הזה הוא אחד הטובים ( והנחמדים) מבניהם . ואם תקליקי פעמיים על שמו שמופיע תוכלי לקבל עוד אינפורמציה ...... אז בנתיים להתראות .

14/10/2001 | 07:32 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

שקיפות עורפית נעשית בין השבועות 10-14, הזמןם המועדף הינו סביב שבוע 12. הסקירה מתבצעת בין 15-16 שבועות. בהצלחה. אגב גם במרפאתי מתבצעות בדיקות אלו 03/5291114

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה