הפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/10/2001 | 19:43 | מאת: אוריאנה דוד חיים

אני בת 29 עברתי בשבוע האחרון הפריית מבחנה וברצוני לדעת מהם הסיכויים להצלחה בפעם הראשונה? שאין שום בעיה חוף מאשר בעית זרע שקיימת בתנועתיות

13/10/2001 | 21:32 | מאת: אריאל ]ידע אישי[

סבלנות!!!!!!!!! זוהי מילת המפתח שכל כך נכונה וכל כך מעצבנת........... אבל זו האמת. אנא תודיעי לי לאחר בדיקת ההריון בעוד שבוע : שהבדיקה יצאה חיובי. מחזיק לכם אצבעות. בהצלחה. אני עונה בפורום פריון הגבר במקום הרופא לבינתיים אנא פני אליי שם ותודיעי לי על הצלחתכם.....בסדר??

14/10/2001 | 07:34 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

נא לפנות לפורום פריון

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה