APLA, קרדיוליפים ועוד הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/10/2001 | 06:23 | מאת: רינה

האם יש תקווה להצליח בהריון נוסף כשכשרמת הקרדיוליפים גבוהה מאוד, פקטור 5 (ליידן) הטרוזיגוטי, וכן גם פקטור 2? ועל הכל נמצחת ה - APLA שאובחנה אצלי בגיל צעיר? יש תקוה לנסות עוד הריון אחרי כשלון של הריון אחד? אני בת 33, סיימתי הריון לפני חצי שנה, בשבוע 22 תשובתך חשובה לי

24/10/2001 | 18:40 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

ללא ספק שעם טיפול נכון את יכולה לעבור הריון מצוין פני לפורום מיילדות

24/10/2001 | 23:22 | מאת: אורית

היי קיבלת זריקות קלקסן בהריון? גם אני באותה סירה...

28/10/2001 | 13:19 | מאת: רינה

אורית, הלוואי ותצליחי! כן, קבלתי קלקסאן - לצערי לא מספיק והטיפול הכללי היה רע על ידי רופאים שלא התמצאו בנושא בכלל. אשמח לשמוע ממך, להעיר, להאיר וסתם לתמוך ולאחל הצלחה. תוכלי ליצור איתי קשר לכתובת הדו"אל המצורפת בהצלחה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה