Hc קטן ב כמעט 10 ימים מגיל ההריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

25/04/2024 | 12:52 | מאת: מנאר

שלום רב ד״ר ביצעתי הערכת משקל בשבוע 31+1 Bpd מתאים לשבוע 30+5 Ofd מתאים לשבוע 31+3 Ac מתאים לשבוע 30+3 Fl מתאים לשבוע 31+6 אבל ה hc יצא מתאים לשבוע 29+6 27.37 סמ גיל הריון לפי משקל 30+3 אני ממש מודאגת מ hc ובדלימה מה עלי לעשות כדי לעזור לעצי רופא מטפל אמר לי בטווח הנורמה עד כמה זה באמת בטווח הנורמה יש לציין שתמיד היה ה hc מאחר כמה ימים מתחילת חודש 5 אבל לא עד כדי כך

שלום, בהתיחס להיקף הראש בלבד: היקף הראש הינו 1.13 סטיות תקן מתחת לממוצע לפי צ'רבינק. עד 2 סטיות נחשב כתקין. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה