איזה שבוע ומתי היה ביוץ משוער?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/04/2024 | 12:37 | מאת: בר

שלום, בת 39+2 לא מטופלת פוריות. תאריך ווסת אחרונה 28.2.24 ביוץ בדיקה ביתית יצאה לראשונה חיובי ב 11.3 קיום יחסים ב 11.3 לאחר שראיתי ב. ביוץ חיובית + שבוע לאחר מכן קיום יחסים ב 17.3 ללא גמירה בפנים אבל ייתכן והיה כמה טיפות. 1. האם ייתכן לפי חישוב השבועות שההריון נקלט מהאקט שב 17.3 ? 2. איזה שבוע אני אם לפי בדיקה מהיום 11.4.24 נאמר לי שיש שק בגודל 4 מ"מ ? אני חושבת שהיא אמרה שבוע 5 אבל לפי תאריך ווסת 28.2.24 אמורה להיות שבוע 6 לא? תודה מראש!

שלום גיל ההריון המדויק יותר יוכל להבדק בסטיה של ×/- 4 ימים כשיהיה עובר שניתן למדוד. בברכה ד"ר הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה