אולטרסאונד ויגינלי ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

29/03/2024 | 10:01 | מאת: אלישבע

מידות השחלה השמאלית שלי 14*19 לעומת השחלה הימנית 34*46. הערות ניצפו זקיקים קטנים+ מכילה מבנה הטרוגני לא זרימת דם במימדים 28*34 עם מיחצות(מספר מבנים צמודים?) +מבנה צלול במימדים 15*20 +מבנה מעט עכור ללא זרימת דם במימדים 19+24. מה זה אומר ואם יש סיבה לחשוש?

שלום, זה תלוי בגילך, בשלב במחזור אם יש, בממצא עצמו - כדאי לפנות לרופא המטפל. בברכה ד"ר הר-טוב

30/03/2024 | 21:02 | מאת: אלישבע

גילי 22 ואני אחרי מחזור שאיחר בכמה ימים והתארך בשבוע יותר ממחזור רגיל

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה