אולטרסאונד הריון ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/03/2024 | 13:56 | מאת: הילה

שלום דוקטור, תאריך וסת 2.2 היום עשיתי אולטרסאונד ראשון. נאמר, tvs שק הריון תוך רחמי עם התחלת שק חלמון. מה שמדאיג אותי שהרופאה הוסיפה עוד ממצא אקוגני בחלל מעוגל? Chorionic bump? אחר? שחלות במרקם וגודל תקין ללא נוזל חופשי. מה זה אומר אני ממש בלחץ לי הרופאה אמרה שהכל בסדר תודה

שלום, קשה לי להביע דעה לגבי ממצא שבסימן שאלה גם על ידי הרופאה שבדקה. אני חושב שבדיקה נוספת עוד שבועיים תעזור לאבחנה סופית. בברכה ד"ר הר-טוב

08/03/2024 | 06:14 | מאת: הילה

תודה דוקטור

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה