סטייה בין האולטרסאונד לת.ו.א

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/01/2024 | 15:41 | מאת: עינת

שלום לאחר הפלה נכנסתי שוב להריון הגעתי לבדיקת דופק בשבוע 6+6 ואכן היה דופק ועובר מתאים לשבוע 6+2. לאחר שבוע ויומיים שוב הגעתי לבדיקת דופק והפעם בשבוע התאים ל7+1 למרות שלפי תאריך וסת אחרון אני 8+1 הפרש שגדל בעוד 3 ימים ועכשיו הוא שבוע. אני מודאגת מזה מאוד. מה הסטיה הנורמלית בין הus לבין תארך וסת אחרון? בוודאות לא היה לי ביוץ מאוחר.

שלום גיל ההריון בשבועות מוקדמים באולטראסאונד הינו +/- 4 ימים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה