האם יש סכנה בקיסרי אלקטיבי??

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/01/2024 | 18:47 | מאת: אני

היי ד"ר אני בשבוע 35 ומתקרבת לגיל 40. מדובר על הריון ראשון יקר וכל הרופאים המליצו על לידה וגינלית (למרות קיומו של שרירן שטוענים שלא מפריע). העובר במנח ראש מהניסיון שלך, האם בנות שעברו קיסרי נתקלו בסיבוכי כמו נישה, השתרשות עובר בצלקת, אנדומטריוזיס והידבקויות ועוד? אני מאוד בלחץ כי מניחה שארצה הריון נוס, ומפאת גילי תוהה האם קיסרי יכול להתאיים כי צריך לחכות שנה תודה

שלום. זה לא הפורום המתאים. ניתוח קיסרי אכן כרוך בכל הסיבוכים שציינת. ואכן, יש מלאה להמשיך עד שמנסים להרות שוב. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה