Free bHCG גבוה סקר ביוכימי טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

20/11/2023 | 17:31 | מאת: א

שלום, אני בת 35, ביצעתי שקיפות וסקר ולהלן התוצאות: סיכון סטטיסטי לתסמונת דאון לפי שקיפות וסקר: 1:530, Papp a- 3569.7, 1.42 Free bhcg- 176, 4.53 Nt- 1.2, 1.08. צוין שערך הFree bHCG גבוה. אני בכל מקרה מתכננת לעשות מי שפיר. שאלתי היא - מלבד סיכון לתסמונת דאון האם ערכי ביתא גבוהים יכולים להעיד על בעיות נוספות? במידה וכן אשמח לדעת איזה דברים והאם ניתן לאתרם במי שפיר. תודה רבה.

שלום. לא ברורה המשמעות של hcg גבוה בסקר טוררימסטר ראשון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה