חללים היפואקוגניים צלולים בעובר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/11/2023 | 08:51 | מאת: יעל

שלום וברכה אני בשבוע 17 ונצפו חללים היפואקוגניים צלולים בעובר בתחילת היריון זה השתמשתי בקנאביס רפואי לפיברומיאלגיה. לא ידעתי שאני בהיריון, ובנוסף לקחתי רימוטיב שאינו נחקרה מספיק השפעתו על היריון ולקח זמן עד שהפסקתי איתו. אני תוהה מה אומר המונח הזה, האם יש דברים שאני יכולה לעשות על מנת לשפר את בריאותו של העובר כגון -תזונה (אני אמורה לבצע סקירה מאוחרת, לא עשיתי סקירה מוקדמת) מהן ההשלכות, והאם המצב יכול להסתדר?

שלום, מצטער, אני לא מבין לאיזה חללים הכוונה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה