לחוצה :/ שבוע 32 לולאת מעי 9.7 ממ

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/10/2023 | 20:52 | מאת: רינת

היי, אני בשבוע 32+1 סקירה ראשונה ושניה היו תקינוץ כך גם בדיקת מי שפיר תקינה. ביצעתי היום סקירה 3 מרצון ונצפתה לולאת מעי ברוחב 9.7 ממ ונשלחתי למעקב בעוד 3 שבועות פרט לעניין הזה הכל תקין לרבות כמות מים . האם יש ממהלדאןג?

שלום. אם זה מעי גס- הרוחב תקין. אם זה מעי דק- מעט מורחב. לרוב התוצאות טובות, כמובן תלוי איפה ההרחבה, אם יש מומים נוספים, אם יש החמרה וכו'. ולכן- קשה לי להגיד "אם יש ממה לדאוג". יש צורך בהמשך מעקב וברור. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

06/10/2023 | 08:27 | מאת: רינת

תודה רבה על המענה 🌷🙏 חג שמח

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה