הריון תאומים, שקים נפרדים, אצל האחד דופק לא סדיר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/09/2023 | 20:19 | מאת: אלינור

שלום, אני בשבוע 7, היום הייתי בבדיקת u.s ונראה כי יש שני שקים נפרדים. לעובר הראשון בדיקת דופק תקינה ומתאים לשבוע 7, העובר השני עם דופק לא סדיר, שק חלמון מוגדל (6 מ"מ) ונאמר שמתאים לשבוע 6+3 בגודלו. זימנו אותי לu.s נוסף בעוד שבוע. השאלה שלי היא האם לעובר השני יש סיכוי לשרוד? ובמידה ולא לצערי הרב, האם הוא ייספג או מה עלי לעשות? תודה רבה מראש

שלום. זה שבוע מוקדם מכדי לדעת מה יהיה עם העובר הזה. אם לא ישרוד הנוזלים יספגו והשארית של העובר והשליה יצאו בלןדה. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה