השפעת שרירן על ההריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/09/2023 | 11:30 | מאת: מיכל

היי דר ׳ אני בהריון יקר ובסיכון ולא צעירה. שבוע 18 ומאז השרירן גדל וכרגע על 6.5 סמ. רציתי להבין מעבר לכאבים שאני מרגישה, מה הן השלכות השרירן על ההריון? אני ממש מפחדת. כרגע בשמירה ורוב הזמן נחה. קניתי גם us ביתי אבל יש הגבלה על מספר הבדיקות. האם על כל כאב ללכת להיבדק אצל הרופא? אין ניתן להבדיל מתי זה חשוב ומתי לא? אני בחרדות ממש ואשמח להבין אין להתנהל

שלום, ההשלכות תלויות במיקום השרירן, מיקום השליה, קצב גדילת העובר ועוד. כדאי להיועץ ברופא המטפל לגבי ההשלכות ומתי יש צורך להבדק. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה