הערכת משקל ..........

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/08/2023 | 12:59 | מאת: אחת

היי ד"ר שבוע 33 +3 עובר זכר הערכת משקל להלן המדדים: BPD - 87.6 מתאים לשבוע 36+1 HC -323.1 מתאים לשבוע 36+2 AC -318.8 מתאים לשבוע 36+1 FL - 66.9 מתאים לשבוע 33+6 הערכת משקל 2687 כמות מי שפיר תקינה במעקב ביתי של עקומות סוכר בשל ערך אחד חריג בהעמסה של מאה... כל העקומות הביתיות עם מדדים מצויינים האם המדדים בגדר הנורמה? האם יש משהו שעובר את 2-1 סטיות תקן? שואלת בעיקר לגבי היקף הראש תודה

שלום. לפי העקומות הממולצות, שפיגל/יגל כל המדדים בטוח שתי סטיות תקן מעל הממוצע. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה