הפרשה בהירה מהפטמה הימנית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

23/07/2023 | 23:33 | מאת: אלינה

שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שיש לי הפרשות מהפטמה, ללא סימנים אחרים. המחזור שלי סדיר לחלוטין, לפני אחרון,חשבתי שנכנסתי להריון, היה לי איחור של יומיים, ואז התחיל מחזור עם הרבה חתיכות דמיות, אף פעם לא היה לי כזה. (אני אמא לשתי בנות) ולפני שנה עברתי הפלה. בזמן ההפרשות האלה, היו לי כאבים ברחם בדיוק כמו שהיו בהפלה. האם יכול להיות מצב שזו הייתה שוב הפלה והנוזל שמופרש כרגע מהפטמה הוא תוצאה מזה? האם כדי לעבור בדיקות כלשהם ? אודה לתשובה.

שלום. אני מציע לגשת. לבדיקת כירורג שד. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה