האם התוצאות תקינות עבור שבוע 13 וחמישה ימים?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/07/2023 | 14:23 | מאת: יהב

שלום, רציתי לברר אם התוצאות הנ"ל תקינות עבור שבוע 13 ו-5 ימים (IVF ולכן מדוייק) CRL - מתאים לשבוע 14 - 8.03 ס"מ BPD - מתאים לשבוע 14 ויומיים - 2.52 ס"מ FL - מתאים לשבוע 13 ו-4 ימים - 1.22 ס"מ היחס בין FL ל-BPD הוא 48.29 לנו נאמר שהכל תקין אבל טיפה מטריד שקוטר הראש גדול בכמה ימים וגודל עצם הירך קטן ביום...אין התאמה.. האם יש סיבה לדאגה?

שלום, כפי שנאמר לך, המדידות בתחום הנורמה לשבוע ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה