עובר גדול- שבוע 26 מתאים לשבוע 29+

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/05/2023 | 13:32 | מאת: מעיין

שלום, אני בהריון שבוע 26+2 עם דלקות בדרכי השתן חוזרות בהריון טופלתי בהרבה סוגים של אנטיביוטיקה מס ' פעמים( מוקסיפן, זינט,פוסטומיצין) הערכת משקל לעובר(מין זכר) bpd-73 מ"מ מתאים לשבוע 29+4 fl- 50 מ"מ מתאים לשבוע 26+4 hc-מתאים לשבוע 28+6 ac-מתאים לשבוע 28+6 משקל לפי AC\FL 1202 גרם משקל לפי AC\BPD מדידה1370 גר האם זה יכול להצביע על בעיה בעובר ? התחלתי את ההריון עם קצת חסר בויטמין D

שלום. עובר מעט גדול, לא חריג. כדאי להיוועץ ברופא המטפל לגבי ברור/מעקב. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה