חשד להריון מולארי שבוע 7

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/01/2023 | 11:51 | מאת: מחפשת תקווה

היי, שבוע 7. באולטראסאונד נצפה עובר עם דופק תואם לשבוע 6.5. מאחר והבטא יצאה גבוהה ונצפתה רקמה ציסטית מעל השק 19/14 מ"מ ללא זרימות, יש חשד להריון מולארי. באיזה שלב ההריון אמור להפסיק במידה ולא תקין? תודה.

שלום, אין שלב מסויים ולא בטוח שהריון יפסיק. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

12/01/2023 | 13:59 | מאת: מחפשת תקווה

תודה על ההתייחסות. האם אתה מתכוון שבמידה וזה הריון מולארי יכול להיות שיהיה צורך להפסיק את ההריון באופן יזום? ההריון יכול להמשיך עד שלב מאוחר ורק אז לגלות שזה מולארי? שוב, תודה רבה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה