סקירה מאוחרת- CEREB HILL

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/12/2022 | 09:40 | מאת: דנה

שלום רב, בבדיקת סקר מאוחרת שבוע 23.5 תוצאות הבדיקה של CEREB יצאו בדפים שקיבלנו 24.8 מ"מ, מתאים לשבוע 22.5 ואחוזון 51% Goldstein. בצפייה חוזרת של סרטון הבדיקה התוצאות האורך תואם: 2.48 ס"מ, אולם השבוע והאחוזון שונים: שבוע 22.4 ואחוזון 36.8%. אשמח לדעת מדוע יש הבדל? האם זה תקין? מה אומרות התוצאות?

שלום, השמות הינם טבלאות יחוס שונות בנחקרים שונים ולכן הפער באחוזונים. בכל מקרה המדידה תואמת לשבוע הריון. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה