פענוח תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

13/12/2022 | 17:28 | מאת: ענת

שלום אני בת 53 עשיתי אולטרסאונד בטן גניקולוגי התוצאות הן: רחם-אורך 36ממ,עובי 26ממ,רוחב 33ממ,עובי רירית רחם5.8 ממ שחלות- ימנית-אורך 19 ממ רוחב 12ממ עם מספר מבנים נוזלים בולט 5ממ שמאל- אורך 18 ממ רוחב 10 ממ עם מבנה נוזלי 6 ממ דוגלס שלפוחית שתן ללא נוזל אני מבקשת לדעת אם יש משהו חריג בתו צאות בדיקה זו תודה ענת

שלום, באופן כללי אין ממצאים מיוחדים את הנתונים צריכים להבחן לפי מצבך הרפואי: יש או אין מחזורים, אם יש-מתי וסת אחרון ועוד. כדאי לפנות לרופא המטפל. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה