שקיפות עורפית 2.6 ייחס 1:21

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/12/2022 | 21:52 | מאת: שקיפות עוריפית 2.6 יחס עם שכלול בדיקות דם 1:21

היי בת 32 ביצעתי שקיפות עורפית בשבוע 12 פלוס שלוש עובי השקיפות 2.6 בדיקות דם לפי גיל האישה ושקיפות 1:158 בדיקות דם עם שכלול גיל האישה ודם 1:21 התקשרו אלי מהמעבדה ציינו שלא תקין וכי עלי לפנות לייעוץ גנטי קבעתי תור גם ליעוץ וגם למי שפיר אבל מהססת לגבי מי שפיר ושוקלת לבצע nipti בגלל הסיכון להפלה האם התוצאה ודאית שיש בעיה בנוסף בסקירה מוקדמת אולטראסאונד תקין אבל ציין כי יש מערכת שתן כפולה מהכוונה 2 צינורות במקום אחד.. כמה זה מסוכן לעובר בהמשך העובר זה בת לפי סקערה מוקדמת אשמח לתשובה

שלום, לפי הנתונים יש המלצה ליעוץ גנטי ומי שפיר. הסיכון לעובר תלוי בתוצאות תשובת בדיקת מי שפיר והמשך הברור. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה