Iugr מוקדם בשבוע 23 שאלה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/11/2022 | 09:23 | מאת: סיון

שלום ד"ר, אני בהריון בסיכון בגלל הפלות מוקדמות בעבר ולידת iugr בעבר. בסקירת מערכות ובבדיקות רואים שהעובר קטן בערך ב 10-13 ימים. חישוב ההריון היה נכון בוודאות. עד עכשיו כל הבדיקות תקינות , בהנחה שהכל תקין, יש מה לעשות עם עיכוב בגדילה בשלבים מוקדמים של ההריון? בהריונות הקודמים גילו האטה בגדילה בחודש 8 ואושפזתי עד הלידה. יש סיכוי שיחליטו על אישפוז כבר מעכשיו לאור הנתונים?

שלום, יש צורך בברור מלא שכולל יעוץ גנטי ושקילת דיקור מי שפיר, סקירה מפורטת, בדיקת זרימות והחלטה לפי מכלול הנתונים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה