האם נקלטתי להריון או שזה מחזור?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

26/10/2022 | 02:03 | מאת: סתם מישהי מודאגת

המחזור שלי סדיר כל 20 לחודש שכבתי עם בן זוגי בלי אמצעי מניעה ומאחר לי שבוע, לפני יומיים התחילו הפרשות חומות אדמדמות לרוב בעת ניגוב, ביצעתי בדיקת הריון פעמיים ויצא חיובי וגם בדיקת ביוץ חיובית , אתמול ביצעתי בדיקת בטא ויצא קטן מ3, האם ביצעתי בדיקת בטא בשלב מוקדם מדי ואני צריכה לעשות בדיקת בטא חוזרת?

שלום, אם הבטא שלילי את כנראה לא בהריון. לא ברורה בדקת שת חיובית. פני לרופא מטפל להמשך ברור. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה