שליה אחורית נמוכה - הריון ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/10/2022 | 22:54 | מאת: הריון ראשון

היי, אני בשבוע 27, כבר בסקירה המוקדמת נאמר לי שיש לי שלייה נמוכה. כרגע השליה במרחק 19-20 מ מ מהפתח. אשמח לדעת מה זה אומר מבחינת הלידה, האם יש סיכוי ללידה נרתיקית? האם אצטרך להימנע מיחסי מין במצב זה? אודה לתשובתך!

שלום, שליה נוטה "לנדוד" כלפי מעלה במשך ההריון. כאשר שליה בלידה המרוחקת 2 ס"מ אפשר לאפשר לידה רגילה ולכן סביר שתוכלי ללדת בלידה רגילה. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

17/10/2022 | 20:45 | מאת: שליה אחורית נמוכה

תודה על תשובה המהירה!! אשמח לדעת לגבי יחסי מין האם יש מגבלות כלשהן במרחק של 2 סמ מהפתח?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה