אולטרסאונד הריון צעיר שבוע 6+3

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/10/2022 | 13:29 | מאת: חלי

שלום. ערכי הבטא עלו לאט יחסית. שבוע 5 ו-6 ימים בטא 9400, נצפה שק הריון ברחם, אך שק ריק. שבוע 6 ו- 3 ימים, בטא 13,200. עדין שק הריון ריק. האם יש סיכוי שזה ישתנה ותהיה התפתחות תקינה? מבחינת תסמיני הריון כן יש לי. עד מתי נכון לתת אופציה להתקדמות ומתי מפסיקים לחכות שיפול לבד ומבצעים התערבות כירוגית? תודה.

שלום, מציע לבצע אולטראסאונד נוסף עוד מספר ימים כדי לודא שלא מופיע דופק. אם לא יהיה דופק להפסיק את ההריון. בברכה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה