ממצאים בבדיקות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/10/2022 | 21:50 | מאת: אלינור

הי אשמח לחוות דעת 11/09 עשיתי אולטרסאונד נצפה שק הריון 16 ממ הודגם שק חלמון אך לא קוטב עוברי. 25/09 שק הריון 23 ממ עם שק חלמון ועוד שק חלמון נוסף ללא קוטב עוברי 2/10 שק הריון בגודל 32 ממ, הטכנאית כתבה הודגם שק חלמון גדול רושם לקוטב עוברי קטן 3.3 ממ ללא דופק שחלות בגודל ומרקם תקין. הטכנאית אמרה שלפי דעתה זה לא תקין ואמרה שאני צריכה לעבור הפלה. צריכה לציין שלא ידוע מתי היה ביוץ כי הפסקתי עם גלולות ואני מניקה. הבטא מכפילה את עצמה בהכפלה תקינה. האם יש עוד סיכום שעוד כמה ימים יהיה דופק? או בגלל ששק חלמון גדול אז ההריון הזה לא תקין?

שלום, לצערי הנתונים מראים שההריון אינו תקין ולדעתי כדאי להפסיקו. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה