הריון ערכי בטא תקינים אך ללא עובר עקב ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/09/2022 | 16:13 | מאת: נועמי

הייי אשמח ממש לעזרה אני לחוצה מאוד מנסה להיכנס להריון בדרך כלל במחזור שלי סדיר מאוד אך ב3 חודשים האחרונים הוא דיי השתבש משמע ב3 חודשים האחרונים הוא לא סדיר ובנוסף אני יודעת שהביוץ שלי היה 6 ימים מהזמן המתכון שבדרך ככל בה נכנסתי להריון ערכי הבטא שלי תקינים הקפיצות תקינות 06.02.22 בטא 248.79 לאחר מכן בתאריך 11.09.22 בטא 1993.03 והיום 15.09.22 בטא8614.32 אתמול הלכתי לבדיקת דופק הרופא ראה שק הריון אך הוא לא ראה עובר עכשיו אני יודעת שהביוץ שלי היה ממש מאוחר אומנם המחזור האחרון היה ב25.7 ואני אמורה להיות בשבוע שבע הוא אמר לי להמתין עוד שבוע ולחכות כנראה שגיל ההריון לא תואם את השבוע בגלל השיבושים במחזור רציתי לדעת לפי הקפיצות של הבטא עד כאן אפשר להסיק שההריון כן תקין ? וכן יש סיכוי לצפות בדופק עוברה שבוע הבא לפי החישוב של הביוץ רק ממש אתמול התחלתי שבוע 6אשמח לתשובתך

שלום, לא תמיד ניתן להדגים דופק בשבוע 6 . יש סיכוי טוב להריון תקין, כפי שאמר הרופא הבודק. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה