שקיפות עורפית שבוע 12+0 גיל 37

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/09/2022 | 13:43 | מאת: אורית

היום הייתי בשיפות עורפית הרופאה בדקה יצא לה בתחלה NT 1.78 CRL 54 אחרי עוד נסיון יצא לה 2 NT אמרה זה בסדר בטווח התקין לקאת הסוף שאלה אותי את גילי 37 מיידית אמרה זה סיכון מוגבר ויש לבצע דיקור בכל מקרה עד כמה זה סיכון ? עדיין אין לי את התוצאת בידקת דם רק היום ביצעתי אני ממש בלחץ מה לעשות יצא לה 1:206 גיל ו 1:216 לפי NT מה לעשות

שלום, הנתונים שכתבת מראים על סיכון הדומה לסיכון שלך לפי הגי. יש המלצה גם לי הגיל וגם לפי הבדיקה לבצע בדיקה אבחנתית : בדיקת סיסי שליה או דיקור מי שפיר. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה