שאריות ברחם לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/08/2022 | 16:34 | מאת: מודאגת

ב5.7.22 עברתי הפלה בשבוע מוקדם עם כדורי ציטוטק. שבועיים לאחר מכן בביקורת נותר קריש דם, לכן ב22.7.22 קיבלתי עוד מנת ציטוטק שגרמה לקריש לצאת. בביקורת כעת, באמצע אוגוסט, us, הואיל והוובת לא הגיעה, אני מגלה שיש שאריות שליה כנראה עם זרימות של 5 מ"מ. בטא מלפני שבוע 6. היה עלי לבצע היסטרוסקופיה אך כיוון והרופא שלי חולה זה נדחה לשבוע הבא. שאלתי - האם זה מסוכן עבוריי ולרצוני להרות (בת 40 ללא ילדים בטחפולי פיריון) להמתין עוד שבוע להיסטרוסקופיה? כך יהא חודשיים לאחר ההפלה בכדורים הראשונים. תודה

שלום להערכתי שבוע לא ישנה, אבל בכל מקרה היוועצי ברופא המטפל. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה