סקירת מערכות שבוע 14 גילוי שק הריון נוסף ריק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/08/2022 | 17:16 | מאת: תהל

שלום, היום ביצעתי בדיקת סקירת מערכות מוקדמת הבדיקה היתה תקינה לחלוטין והכל תקין הרופא אמר לי שיש שק הריון קטן נוסף ריק לחלוטין. הוא שאל אותנו האם היה הריון של תאומים אך לעולם לא אמרו לנו שיש שק נוסף או תינוק נוסף. עד אותו רגע לא ידענו על זה. האם זה הגיוני? שלא עלו על זה בשום אולטרסאונד או בדיקה קודמת? כי בכל הבדיקות אמרו שיש שק הריון 1 ועובר 1. ודבר נוסף האם זה עלול לפגוע בתינוק? שיש שק הריון נוסף( ריק )

שלום, לא יודע מה ראה הרופא. אם זה שק נוסף ללא עובר-זה לא אמור לפגוע בהריון. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה