בטא לא הוכפלה ביומיים האחרונים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/07/2022 | 16:28 | מאת: גילת

שלום, אני ככל הנראה בתחילת שבוע 5 מהיריון טבעי. ביום שישי בדיקת בטא הייתה 1189 ופרוגסטרון 108. היום (יומיים אחרי) בדיקת בטא 1721 ופרוגסטרון 69. היום בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק קטן ברחם בלי כלום בתוכו. האם ההיריון תקין או שזה עדיין מוקדם לדעת? האם זה שהבטא לא הוכפלה אומר שההיריון לא מתקדם כצפוי?

שלום, נשמע כמו הריון צעיר ואני לא הייתי מסיק מסקנות בגלל שהבטא לא עולה. אני מציע לבצע בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע לראות אם מופיע שק חלמון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה