מדידות הראש באולטרסאונד שבוע 27+6

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/07/2022 | 22:32 | מאת: רותם

היי אני בשבוע 27 + 6 ימים באולטרסאונד יצאו המדידות הבאות: קוטר דו קודקודי (BPD): 67 מ"מ מתאים ל- 27(1) היקף הראש (HC) : 273 מ"מ מתאים ל- 29(3) היקף הבטן (AC) : 241 מ"מ מתאים ל - 28(1) אורך עצם הירך (FL) : 54 מ"מ מתאים ל - 28 (4) יחס ראש בטן 1.13 יחס ירך בטן 0.22 הערכת משקל עובר 1232 גר' האם נראה תקין? נורא מלחיץ אותי הפער במדידות הראש... יש במשפחה ראשים גדולים (יותר נכון מאורכים לכיוון אחורה) וגם הילד הקודם שלי ככה.

שלום, על פניו המדידות בתחום התקין לשבוע ההריון.. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה