מין העובר בשבוע 16 להריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/06/2022 | 15:00 | מאת: מירית

שלום, אני בשבוע 16 בול. , לא ביצעתי סקירה מוקדמת, היום הייתי בביקור אצל רופאת הנשים אחרי שבדקה שהכל בסדר רציתי לדעת מה יש לי בן או בת אז היא אמרה שרוב הסיכויים שזו בת כי ראתה שפתיים אחר כך היא אמרה שלא בטוחה כי החבל הטבורי עובר באמצע ולא רואה באמת את האיברים, וסירבה לראות שוב ולא התעקשתי אבל האם ייתכן שבשבוע זה ייראו משהו שדומה לשפתיים וזה יכול להיות איבר זכרי? בכלל האם אפשר לראות שפתיים של העוברית אם חבל הטבור עובר באמצע? תודה

שלום. הכל יכול להיות ומכיין שלא הייתי שם- לא יודע מה היה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה