מחיצות ברחם בסקירת מערכות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/04/2022 | 22:12 | מאת: מימי

בסקירת מערכות שבוע 16 הודגמו 2 מחיצות רוחביות בעובי 2 מ״מ בחלק הפונדךח של הרחםללא זרימת דפ בתוכם.. מזה אומר? והאם יש סיכוי להמשך הריון או שזה פוגע אשמח לתשובה

שלום, התאור לא מספק ואיני יכול לדעת מה המחיצות הללו. יש לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

20/04/2022 | 07:17 | מאת: מימי

העובר נמצא בין שתי המחיצות מה שיכול להיות מצב של תינוק קטן או לידה מוקדמת זה אומר שיש סיכוי לעובר לשרוד? מזה אומר לידה מוקדמת באיזה שבוע

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה