שליה מרגינלית שבוע 15

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/02/2022 | 23:31 | מאת: לילך

הי בת 40+ בשבוע 15+. בסקירה בשבוע 14 וכן כעת שבוע 15+ נצפית שליה מרגינלית קרובה לפתח אך לא מכסה אותו תודה לאל. נאמר לי כי רוב הסיכויים שהיא תעלה בהמשך ובינתיים לא לקיים יחסי מין. מה לגבי ספורט? הליכון 4 פעמים בשבוע למשך 30 דקות כל פעם, האם מומלץ שלא לבצע כרגע או אין קשר? אעשה כל מה שנדרש ומומלץ על מנת לשמור תודה

שלום, יש רופאים המגבילים פעילות במקרים כאלה, אך אני לא חושב שיש לכך משמעות בשבועות אלו אם אין דימום ואני לא מגביל פעילות. מציע שתיוועצי ברופא המטפל שלך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה