שאלה לגבי שבועות הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

30/12/2021 | 11:41 | מאת: אילת

שלום דר אני ובעלי קימנו יחסים מוגנים וסת אחרונה 28/11/21 בתאריך 6/12 קימנו יחסים ללא הגנה ולכן בדיוק יודעת מתי תאריך ההתעברות 24/12 יצא חיובי במקלון בדיקה כעבור שלשה ימים נעשה שוב חיובי איזה שבוע הריון זה מתי לעשות בדיקת דופק ומעוניינת להבין איך הביוץ היה מוקדם וסת מגיעה בין 24 או 25. כל חודש תודה

שלום, ביוץ בדרך כלל מתרחש שבועיים לפני הוסת, כך שבמחזורים של 28 יום ביום ה 14 ובמחזורים של 21 יום ביום השביעי. את כ 7+ שבועות. אפשר כבר לראות. דופק. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה