תוצאו אולטרסאונד דימום פנימי

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/12/2021 | 15:37 | מאת: בר

אני ב"ה בהריון שבוע 11+5. עשיתי בשבוע 7+5 אולטרסאונד וראו אזור דימום בממדים של 28*6 מימין לשק. היום עשיתי שוב אולטרסאונד וראו שהאזור עדיין קיים בממדים של - 25*16 מ"מ. בנוסף כתוב שם שדפנות השק מעט עבות וכן הגודל של העובר מתאים לשבוע אבל הגודל של השליה בפיגור של שבוע. מה אני צריכה לעשות עם כל המידע הזה? יש לי מה לעשות? תודה רבה רבה מראש.

שלום, את צריכה לפנות עם כל המיידע הזה לרופא המטפל להחליט על המשך הטיפול. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה