בטא אולטראסאונד ודופק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/12/2021 | 18:58 | מאת: ליאת

הי, וסת אחרונה ב28/10. בטא כמותי נעשתה רק פעם אחת אתמול ויצאה כ-25000. באולטרסאונד היום שק ועובר מתאימים לשבוע 6+2, דופק טרם נצפה. האם יתכן כי בטא בערך כזה ודופק לא מופיע? או שזה כבר מעתה מסמל הריון לא תקין (גם שאעשה שוב, עדיין כדי לדעת לאן זה הולך ולהפיג מתח ופחד), הרי אומרים שמעל 10000 מופיע דופק, אין זה כך? מדובר כבר על עוד הכפלה וחצי אפילו מ10000 אם זה יצא 25000. תודה רבה

שלום, לא הייתי מסיק מסקנות. ההורמון לא בהכרח משקף בדיוק בשבוע כזה והייתי ממליץ לחזור על האולטרסאונד כעבור שבוע.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה