פעמיים שק הריון ללא עובר!!!!!

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

29/08/2021 | 12:08 | מאת: אימאן

לפני שנתיים היה לי הריון ספונטי ובשבוע 6+ נצפה שק הריון עם שק חלמון ללא עובר. והיום אני שבוע 7+5 ימים וגיליתי אותו דבר. כמה פעמים זה יכול לחזור על עצמו ומה הסיבה??? אני מיואשת

שלום, באופן כללי (אני לא מכיר אותך ואת הרקע הרפואי והמשפחתי) הפלה היא דבר שכיח בשבועות אלו עד כדי כך שבספרות וההמלצות שתי הפלות אינן מהוות סיבה לברור. הסיבה הראשונה היא בעיה גנטית שהתפתחה בעובר עצמו והאחרות כוללות מחלות אמהיות, קרישיות יתר, בעיות רחמיות ועוד. פני לרופא המטפל. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה