חשד לחסימה במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/05/2021 | 11:17 | מאת: מור

לאחר סקירה יש חשד לחסימה במערכת העיכול, ביצעתי מי שפיר ואקו לב שיצאו תקינים. מה הסיכוי שיש מום נוסף? ואיך מטפלים בחסימה בדרכ? קבעו לי עוד שבועיים סקירה נוספת

שלום מור. גם אם כל הבדיקות תקימותתמיד יש חשש שיש מום נוסף, למרות שהסיכון לכך לא גבוה. הטיפול בחסימה הוא בניתוח - תלוי בסוג החסימה ומיקומה. לצורך כך יש צורך ביעוץ כולל יעוץ כירורג ילדים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

19/05/2021 | 19:44 | מאת: מור

בנוסף לחסימה שכנראה קיימת בתרסריון יש חשד להטרוטקסיה, הלב תקין ובמקום פשוט לא נצפה טחול. מה הסיכונים בכך?

הטרוטקסיה יכולה לכלול דברים רבים וזה פרק שלם ברפואה. אין באפשרותי בפורום זה לתת יעוץ לגבי זה וכדאי שתקבלי יעוץ מלא לאחר הבדיקה החוזרת בעוד שבועיים מהרופאים הסוקרים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה