שלופ רציתי לדעת אם זה יש סיכוי לראות דופק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/05/2021 | 10:21 | מאת: עדן

שלום אכתוב פרטים בדיקות בטא 5/4 - 2728 , 18/4-27745 29/4 43808. Us ראשון 16/4 הרופאה אמרה מתאים לשבוע 5 Us שני 25/4 אחרי שבוע ויומיים הריון מתאים ל6+1 קוטב עוברי 3.9 ממ לא נצפה דופק עדיין יש סיכוי לראות בהמשך? אשמח לכל תשובה

שלום עדן, קוטב עוברי ודופק נצפים לראשונה סביב שבוע 6 להריון. כאשר יש קוטב עוברי של 3.9 מ"מ , אמורים לראות כבר דופק, אבל בגלל רזולןציה שונה של מכשירים- לא הייתי מסיק מסקנות נמהרות ומחכה עוד שבוע עד 10 ימים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה