אולטרהסאונד - שבוע 22

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/02/2021 | 14:46 | מאת: גלית

היי ד״ר, כל הבדיקות שביצעתי עד היום יצאו תקינות כולל מי שפיר צ׳יפ גנטי שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת, וכן אקו לב עוברי, הכל תקין. בסקירה השניה הכל היה בסדר למעט ממצא בודד של: Mild Prefrontal edema נגשתי לסקירה פרטית נוספת לאחר מכן, וגם אצל הרופא השני הכל יצא תקין למעט ממצא זה. מה זה אומר? האם יש בדיקות נוספות שעליי לבצע בגלל הממצא הזה? ממש בחרדה בגלל זה.

שלום גלית, קשה לי להביע דיעה מבלי לראות את הבדיקה. אם כל הבדיקות תקינות וה"בצקת" לא משמעותית אני נוטה להאמין שאין לכך משמעות מיוחדת. ממליץ גם לבצע יעוץ גנטי. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה