תוצאות בדיקות הריון שבוע 25

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/02/2021 | 06:16 | מאת: חגית

שלום, אני בהריון שני אחרי ילד ראשון בריא וחמוד. בת 29, בשבוע 25 הבדיקות שביצתי: שיקפות עורפית - 1.8ממ תקין חלבון עוברי תקין Verifi plus - תקין. סקירה מוקדמת תקינה סקירה מאוחרת ממצא של קפל עורף 6 ובצקת קלה באיזור המצח למעט זה תקין. מי שפיר + ציפ גנטי תקינים. אקו לב תקין. ובדיקות סרלוגיות תקינות. האם לדעתך יש מקום לבצע עוד בדיקות אני מאוד לחוצה ומפחדת שישנה בעיה.

שלום, ממליץ להשלים בסקירה מכוונת מפורטת. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה