הריון שבוע 24 - קפל עוף

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/02/2021 | 14:18 | מאת: רונית

היי ד״ר. אני בת 28 אחרי הריון ראשון תקין - בת. כיום בהריון שני בשבוע 25. שקיפות עורפית חלבון עוברי וסקירה ראשונה ללא כל ממצאים והכל תקין. סקירה מאוחרת נמצא קפךל עורף 5.5 מ״מ ובצקת קידמית. לאחר המלצה ביצענו מי שפיר עם צ׳יפ גנטי והתוצאה תקינה. כמו כן ביצענו בשבוע 10 NIPT והתוצאה תקינה. האם אתה חושב שיש עוד בדיקות שכדי לבצע? וכן מה הסיכונים בממצאים בסקירה המאוחרת? אנחנו קצת מבולבלים מכל הבדיקות נשמח לעצה.

שלום, אני משער שביצעתם יעוץ גנטי לפני הדיקור והמליצו לכם על הבדיקות הנוספותהמומלצות. דרך אגב, גבול התקין הינו 6 מ"מ. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה